Smile in a jar carbon за цялото семейство

Smile in a jar carbon за цялото семейство

15 May 2022
Ако се интересувате от по-естествен начин на живот, вероятно сте направили промени, като заменяте химическите почистващи продукти с по-екологични, обръщате по-голямо внимание на съставките, етикетите, на храните или търсите продукти за лична хигиена, които са лишени от думи, които не можете да произнесете. 
Ако пастата за зъби е следващата във вашия списък с изцяло натурални съставки, ние от Nature&Soul cosmetics by Tanya Koleva сме се погрижили да получите най-добрата грижа за зъбите и устната кухина. 
 
Паста за зъби подходяща за цялото семейство. 
 
Добре дошла Smile in a jar Carbon - Усмивка в бурканче!
Най-подходящият ден да обявим старта на продукта - Международният ден на семейството, обявен през 1993 г. от Генералната асамблея на ООН с решение на Общото събрание на ООН от 20 септември 1993 г. Празникът официално се чества от 1994 г. Датата се отбелязва, за да привлече общественото внимание към редица проблеми в семейството. Според ООН, когато се нарушават основните права на едно семейство, под заплаха е единството на цялото човешко семейство. Всяка година Международният ден на семейството се провежда под различен надслов и се организират редица семейни занимания: кулинарни конкурси, спортни състезания, викторини и др.
 
Нашата натурална минерална паста за зъби е в напълно рециклируема опаковка. Съставът на пастата за зъби не оставя вреден отпечатък върху околната среда и водите. Добра за теб, природата и климата. 
Днес е и световният ден на климата - силната проява на парниковия ефект и свързаното с него глобално затопляне е сред основните проблеми на човечеството в наши дни. Ако темповете на глобалното затопляне са все така интензивни, след 30 години повече от половината хора на Земята ще страдат от недостиг на вода, а 2,5 на сто от населението на планетата ще гладува.
 
 

Нутриционист Таня Колева – Всичко за микробиома в устната кухина

read more

Представяме Ви една малка част от отзивите на нашите доволни клиенти https://shorturl.at/mwFMT

read more

Нежна, свръхконцентрирана обогатена с пребиотици паста за зъби, тествана в период от 2 години, за да се грижи за вашия орален микробиом и да поддържа резидентните добри бактерии в устата ви. Нашата натурална, минерална, пребиотична паста за зъби е формулирана с мисъл за чувствителните зъби

read more

100% био натурално студено пресовано Кокосовото масло: С антибактериалните и противогъбичните свойства, благодарение на които то може да се използва и за почистване на устната кухина.

read more

Кокосовото масло е ценно и заради антибактериалните и противогъбичните си свойства, благодарение на които то може да се използва и за почистване на устната кухина.

read more