Българката, която стигна от домашните маски за лице до VOGUE

Българката, която стигна от домашните маски за лице до VOGUE

1 юли 2023

Таня Колева e създател на козметични продукти, един от които специално отличен в beauty селекцията на списание "VOGUE". Британското издание избра нейната натурална паста за зъби и я нарече"усмивка в буркан".

Българският продукт се появи в селекцията в уникалния брой с Линда Еванджелиста на корицата. Коя е Таня Колева и как стига от домашните маски до VOGUE и отличе в Business Elite Awards - “40 под 40” - четете в интервюто. Защото всяка жена е униклана в своята история на успех и емоции.

Козметичния формулатор, холистичен нутриционист, но също и жена, което вярва в упоритата работа. Страстта й към химията се “разпалва” още докато е ученичка в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ – гр. Бургас. Майка й често я заварвала вкъщи с маски по лицето, направени от всичко, което може да се намери в хладилника, домашата аптечка и килера.

"За първи път осъзнах, че имам истинска страст към грижата за кожата, когато развих възрастово акне в края на 20-те си години. Срещнах естетик, като с равни усилия напълно оправихме кожата ми в рамките на 6 месеца, но досадните белези останаха. Бях толкова вдъхновена от въздействието и положителната промяна в живота си, но все още не осъзнавах, че мога да превърна това в професия - да следвам за козметичен формулатор или козметичен химик." Цяла статия прочетете тук: https://ladyzone.bg/laifstail/lica/balgarkata-kojato-stigna-ot-domashnite-maski-do-vogue.html#

Нутриционист Таня Колева – Всичко за микробиома в устната кухина

прочети още

Представяме Ви една малка част от отзивите на нашите доволни клиенти https://shorturl.at/mwFMT

прочети още

Нежна, свръхконцентрирана обогатена с пребиотици паста за зъби, тествана в период от 2 години, за да се грижи за вашия орален микробиом и да поддържа резидентните добри бактерии в устата ви. Нашата натурална, минерална, пребиотична паста за зъби е формулирана с мисъл за чувствителните зъби

прочети още

Ако се интересувате от по-естествен начин на живот, вероятно сте направили промени, като заменяте химическите почистващи продукти с по-екологични, обръщате по-голямо внимание на съставките, етикетите, на храните или търсите продукти за лична хигиена, които са лишени от думи, които не можете да произнесете.  Ако пастата за зъби е следващата във вашия списък с изцяло натурални съставки, ние от Nature&Soul cosmetics by Tanya Koleva сме се погрижили да получите най-добрата грижа за зъбите и устната кухина. 

прочети още

100% био натурално студено пресовано Кокосовото масло: С антибактериалните и противогъбичните свойства, благодарение на които то може да се използва и за почистване на устната кухина.

прочети още

Кокосовото масло е ценно и заради антибактериалните и противогъбичните си свойства, благодарение на които то може да се използва и за почистване на устната кухина.

прочети още