Smile in a jar carbon пребиотична натурална минерална паста за зъби

Smile in a jar carbon пребиотична натурална минерална паста за зъби

19 май 2022

Нежна, свръхконцентрирана обогатена с пребиотици паста за зъби, тествана в период от 2 години, за да се грижи за вашия орален микробиом и да поддържа резидентните добри бактерии в устата ви.

Нашата натурална, минерална, пребиотична паста за зъби е формулирана с мисъл за чувствителните зъби и венци, за да им помогне да възвърнат оптималния си бактериален баланс, както и да реминерализира емайла. Ето защо е пълна с пребиотици и не се пени, за ултра нежно, но ефективно действие. Нежното съчетание на глини и масла ще ви помогне да се сдобиете с по-бяла усмивка, а усещането е на свежест. Прецизно формулираният дизайн помага за неутрализирането на плаката, допринася за предотвратяването на кариес и образуване на киселини, като същевременно се грижи и укрепва вашия орален микробиом.

Прочетете повече за пълния състав и ползи. С 96% съставки са с натурален произход, веган и без жестокост. Опаковката е изработена от стъкло, хартия и към продукта получавате шпатулка от бамбук.

В интернет ще откриете много проучвания по темата, как Пребиотиците, а не пробиотиците в пастите за зъби спомагат за балансиран орален микробиом, отстраняване на вредните бактерии, патогени и подхранване на полезните. https://www.ijmronline.org/html-article/16314

Нутриционист Таня Колева – Всичко за микробиома в устната кухина

прочети още

Представяме Ви една малка част от отзивите на нашите доволни клиенти https://shorturl.at/mwFMT

прочети още

Ако се интересувате от по-естествен начин на живот, вероятно сте направили промени, като заменяте химическите почистващи продукти с по-екологични, обръщате по-голямо внимание на съставките, етикетите, на храните или търсите продукти за лична хигиена, които са лишени от думи, които не можете да произнесете.  Ако пастата за зъби е следващата във вашия списък с изцяло натурални съставки, ние от Nature&Soul cosmetics by Tanya Koleva сме се погрижили да получите най-добрата грижа за зъбите и устната кухина. 

прочети още

100% био натурално студено пресовано Кокосовото масло: С антибактериалните и противогъбичните свойства, благодарение на които то може да се използва и за почистване на устната кухина.

прочети още

Кокосовото масло е ценно и заради антибактериалните и противогъбичните си свойства, благодарение на които то може да се използва и за почистване на устната кухина.

прочети още