За нас
За нас
Мисията, с която е основана Nature&Soul cosmetics by Tanya Koleva, е да създава натурални, веган, безопасни и висококачествени продукти, от най-чистите съставки, които се използват в точно необходимите количества, за да осигурят първокласно качество.
 
Nature&Soul cosmetics by Tanya Koleva е компания, специализирана в разработването на натурални козметични формули.
Постоянно обогатява опита си в тази област, а няколко години прави свои проучвания, както осъвършенства метода на формулирането и разработването на висококачествена натурална козметика.
 
Мисия и мисъл - формулира и произвежда прясна високофункционална натурална козметика за всеки тип кожа, като използва първокласни съставки в точни количества, които доставя от цял Свят.
 
- произвежда продукти в безопасна среда.
 
- формулира натурална функционална козметика, която отговаря на различните нужди на клиентите.
Съставките, които използва са разработени въз основа на данни и експертни познания, получени благодарениение на проучвания в областта.
 
- формулите са плод на задълбочени познания за състава и правилното им съчетание.
 
- не копира или взаимства чужди формули и приготвя единствено лични дизайни, които не ще се срещнат другаде.
 
- формулира мулти съставни продукти с голям процент активни съставки.
 
- натурална козметика с цел поддържане и насърчаване на здравето на кожата, косата, устната кухина въз основа на най-добрите формули и с помощта на висококачествени съставки.
 
- формулите са повлияни от нутриционистиката, фитотерапията, ароматерапията, народната медицина и формулирането на натурална козметика.
 
- не използва вредни за кожата съставки.
 
- не добавя към продуктите си: SLS, захар (в продуктите за устна и зъбна хигиена), флуорид, силикони, парабени, катран, етиленов оксид, бензофенон, диазолидин урея, хидантоин DMDM, цинков пиритион, хидрохинон, триклозан или изкуствени, синтетични съставки, за да гарантира, че продуктите са безопасни за кожата и могат да се използват дори от чувствителни хира или хора, които не искат да раздразнят кожата си.
 
В продуктите няма да намерите също Сулфати, Фталати, Формалдехид, Петролатум, Минерално масло, Натриев лаурил / лаурет сулфати, Синтетични цветове или аромати ГМО, PABA, EDTA, PEG
 
- НЕ използва пластмаса в изработването и пакетирането на продуктите.
 
- НЕ ИЗПОЛЗВА ВРЕДНИ СЪСТАВКИ ЗА КОЖАТА и лигавиците.
 
- НЕ ИЗПОЛЗВА СУРОВИНИ ОТ ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД И СУРОВИНИ ТЕСТВАНИ ВЪРХУ ЖИВОТНИ. КРАЙНИТЕ ФОРМУЛИ
 
- НЕ СА ТЕСТВАНИ ВЪРХУ ЖИВОТНИ! Световен веган и без жестокост сертификат.
 
- СПАЗВА ДОБРИТЕ ПРОИЗВОДСТВЕНИ  ПРАКТИКИ (GMP)
 
- Nature&Soul cosmetics by Tanya Koleva има респект към Планетата и се стреми да не замърсява. “Връща” на Земята, което е използвала. Ние използваме само биоразградими опаковки и рециклируеми материали. Мисията ни включва и да участваме в изграждане на паркове и засаждане на дървета. Основател и козметичен формулатор Таня Колева. 
 
 
 
 
Видяно от Tanya Koleva в 21:37 ч.